Udebleven mens negativ test. ingen mens 2019-07-19

Udebleven mens negativ test Rating: 9,8/10 5 reviews

Hvorfor får jeg ikke menstruation mere?

udebleven mens negativ test

De kan ikke helt forklare hvorfor de ved det, men de ved det bare. I de to uger står kroppen naturligvis ikke stille, den arbejder allerede på højtryk. Du kan bruge denne side gratis, men jeg ville også blive glad for et lille bidrag via MobilePay på f. Du kan blive testet på klinikken, eller din læge kan anbefale et andet testmærke. Nu har jeg næsten hele tiden en snurren og lettere smerter i underlivet og har vel gået med det i omkring 14 dage snart. Til at begynde med kan længden på din menstruationscyklus svinge fra cyklus til cyklus, og rent faktisk kan 46 % af cyklusser svinge. I Cyberhus kan du være dig selv, og har du brug for en voksen, vil vi gerne lytte og prøve at hjælpe Indholdet på dette site er udelukkende Cyberhus' ansvar og afspejler ikke nødvendigvis den Europæiske Unions holdninger.

Next

Udebleven mens

udebleven mens negativ test

Har haft lidt ondt siden ægløsningen, også i brysterne. Udslæt Børn kan få mange forskellige slags knopper og udslæt. Er du meget tynd eller lider du af en spiseforstyrrelse, så kan det påvirke din menstruationscyklus således at din ægløsning udebliver. Det har desværre en tendens til at give falske, svagt positive tests. Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål. Jeg ved godt det er længe siden debatten er oprettet, men jeg har det præcis på samme måde som dig! Jeg står i samme situation som dig, skulle have haft mens d. Ihh — jubii hvor jeg håber den taler sandt!!! Jeg tør ikke rigtig tage en graviditets test hvis den nu skuffer mig.

Next

Udebleven menstruation trods negativ graviditetstest

udebleven mens negativ test

Med håb om en ordentlig tydelig test. Så ved ikke om min cyklus bare fucker totalt op eller hvad det er. Men, er så nervøs for jeg er, og tænker virkelig næsten hele tiden på det. Men fik lige min mand til at komme op med en anden slags test som jeg lige tog. Jeg fik min mens d. Tænker tit på om jeg er gravid og føler det selv, men skal ikke kunne sige det.

Next

Udebleven menstruation trods negativ graviditetstest

udebleven mens negativ test

. Tog test i morges på 24 dagen jo,men intet sket,og sjovt nok har jeg bare følt mig gravid siden ægløsningen og det er jo kun8 dg siden,og der kan man vel ikke teste positiv selvom ene menses skulle være kommet? Jeg har en kort cyklus 24 dage og vil i morgen d. Jeg er nu på dag 40 uden mens med negative tests, hvor jeg sidste gang var på dag 41 før jeg kunne teste meget svagt positivt, hvor jeg var gravid. Tiden kom, hvor jeg skulle have min menstruation igen, men intet skete. Og nu kommer den så bare ikke Før jeg startede på p-piller var min menstruation heller ikke super regelmæssig da jeg startede på dem havde jeg haft menstruation to gange på et år - før det havde den dog været mere regelmæssig Derfor satser jeg nok mest på at det bare er min krop der er lidt dum, og desuden eksamensstress, plus nogle andre private bekymringer, der spiller ind. Jeg har fundet denne artikel og hjemmeside, som jeg synes, at du skal tage et kig på: Den giver god information og vejledning.

Next

Negative test og ingen mens????

udebleven mens negativ test

Læs også: Min menstruation er forsinket Når man er teenager, er det meget normalt, at menstruationen ikke kommer til helt rette tid hver måned. Jeg tog en test igår og en idag, begge om morgenen, men de er begge negative. Min kæreste og jeg har prøvet at blive gravide siden januar stadig uden held. Min kæreste og jeg, havde ubeskyttet sex For ca. Det er max sket to gange, den ene gang var dagen før min menstruation burde være kommet, og den anden gang var senere.

Next

Gravid men negativ test ? :S

udebleven mens negativ test

Og så lige på min ferie , vil lede efter et sted med scanning i dag , selvom det er helligdag hernede, for nu vil jeg bare se jeg har ret. Det ville så være mit 3 barn:. Jeg skal tisse oftere end jeg plejer… Min menstruation er selvfølgelig udebleven, og jeg vidste udemærket godt jeg var gravid! Intet tyder på at menstruation er på vej. Nu har jeg ikke fået min mens igen, er gået 13 dage over tiden og intet tegn på en positiv graviditets. Jeg har en del symptomer, men nogle helt andre end de sidste par måneder. Nogle tests er nemmere at læse end andre — en test, der giver et resultat med ord som f.

Next

Hvorfor får jeg ikke menstruation mere?

udebleven mens negativ test

Uregelmæssig menstruation kan have ufarlige årsager, men det kan også være et symptom som skal tages alvorligt. Jeg synes egentlig bare at du skal tage en graviditetstest, for at være på den sikre side og hvis den viser negativ så mener jeg at du bør henvende dig til læge. Men her de sidste to dage har jeg mærket spændinger i underlivet, og skal meget ofte tisse. Hmm — jeg tænker lidt, at når man smider pillerne, er mange af de reaktioner, som kroppen kommer med meget lig graviditetstegn og lig de tegn du beskriver. Vi havde forsøgt i nogen md.

Next

Udebleven mens

udebleven mens negativ test

De mest almindelige former for udslæt hos babyer er: - Ble-eksem: Nogle børn får voldsom rød numse, med knopper og det kan være smertefuldt. Jeg er bare SÅ glad!! Jeg blev undersøgt af en gynækolog d 5 oktober 09, hvor jeg havde haft mange smerter i underlivet. Da mine forrige to cyklusser har været på 26 dage forventede jeg min menstruation i mandags og da den ikke dukkede op tog jeg en test tirsdag, som var negativ. Jeg har ingen tegn på at det skulle være en forkølelse eller noget andet. Mensen har ikke været der siden, så virker pillerne ikke?? Så det er altså nødvendigvis ikke en sikker dag at have sex, og du bør stadig være bekymret uanset hvilken dag i din periode i har ubeskyttet sex :- Min mor blev gravid med min lillebror, da mine forældre havde sex dagen før hendes mens skulle starte. Vær opmærksom og gå til læge, hvis du også har ondt i underlivet. Jeg er ny her, men vil gerne lige hører jeres mening.

Next