Skorpija i rak. Horoskop: Rak sa podznakom u... 2019-08-08

Skorpija i rak Rating: 8,7/10 990 reviews

Rak horoskopski znak, Rakovi karakter i osobine

skorpija i rak

Slabosti Manipulativan, podložan indirektnim konfliktima, vezan za prošlost, nesiguran. Međutim, ono što može biti element nekompatibilnosti u ovoj astrološkoj kombinaciji je sklonost muškarca Rak da manipuliše i nastojanja njegove partnerke da previše vremena posveti materijalnom stvaranju i radu. . Žena u znaku Škorpije je pod vladavinom planete Pluton, koji je zadužen za transformaciju, mističnost i tajanstvenost. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača. Nemaju ni ni društvenih , i često održavaju odnose sa ličnostima vrlo posobenog karaktera ili aktivnosti. Škorpija i Škorpija - Slaganje horoskopskih znakova Kada se radi o astro kombinaciji Škorpija-Škorpija kod ovih ljubavnih parova se često stavlja naglasak na važnost fizičke privlačnosti i slaganja na telesnom nivou jer je Škorpijama u ljubavnoj vezi često veoma bitno postojanje velike strasti i čulnog uživanja.

Next

Škorpija horoskopski znak, Škorpije karakter i osobine

skorpija i rak

S druge strane, Škorpion uživa u Rakovoj ljubavi i odanosti. Ovaj muškarac ne pretjeruje kad daje komplimente. Škorpija - prijatelji i porodica Iskrenost i pravičnost su osobine prijatelja škorpije. Rak će priznati Škorpionovu snagu, a ovaj će pak pronaći sigurnu luku u Rakovoj nesebičnoj spremnosti na emocionalnu odanost. Međutim retko uspeva da stigne na vrh kome tako žudno teži. U ljubavi je veoma fleksibilna, teži očuvanju stabilne zajednice i veoma je posvećena svom saputniku.

Next

Horoskop: Rak sa podznakom u...

skorpija i rak

Neverovatno strastvena, intimnost shvata veoma ozbiljno. Ukoliko se potrude da ne budu tako tajnoviti i podele osećanja i želje sa drugima, učvrstiće svoja prijateljstva. Iako traži isključivu podložnost kod partnerice, zauzvrat je spreman pružiti privrženost i lojalnost kao malo koji drugi astrološki znak. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je reč o porodici i kući ništa im nije važnije. Osjecaji simpatije i antipatije radaju se kod ovih osoba iz nesvjesnog, odmah pri prvom susretu. Gotovo uvek su spremni da pruže ruku prijateljstva, naravno ukoliko se to ne kosi sa porodičnim obavezama. Oboje su okupirani mislima o sredstvima i ličnim dobrima, uključujući tu i akcije, obveznice i nasledstva.

Next

Škorpion (znak)

skorpija i rak

Dodatno, Škorpija ceni praktičnost svog partnera Raka, a Rak zaista uživa u Škorpijinoj ljubomori — njemu je to dokaz da ga voli i ceni. Ni malo im nije teško suočiti se sa naporima i sa suprostavljanjem drugih ljudi: znaju da sve mogu pobijediti i to im je samo novi za akciju. Ma gdje bio, ponašanje mu je prepotentno. Najčešće imaju mali, skoro dečiji nos. Škorpija je izuzetno osetljiva na simpatije i antipatije drugih tako da se može sa istom lakoćom pokazati ljubaznom i susretljivom kao i hladnom i bezobzirnom. .

Next

Rak i Škorpija (Škorpija i Rak)

skorpija i rak

Pokretljiva i dinamična, Škorpija je često u sukobu sa samom sobom i drugima, koji je, mora se priznati, obično ne razumeju. Periodi kada treba više da se pazite i vodite računa o zdravlju su između februara i marta, kada će vam biti osetljivo grlo i između maja i juna kada ćete imati želudačne smetnje i psihosomatske tegobe usled osetljivosti na stres. Nervira ih lažni patriotizam, političke igre, ali vole da diskutuju na temu pitanja države. Ovo je vrlo mistično i senzibilno biće, nemirne prirode i prirode sklone unutrašnjim konfliktima, ali ličnost vrlo jakih osećanja. Kako mrze vrdanja i neiskrenost u stanju su da budu veoma ljubomorne i nepoverljive, pa je od velike važnosti da nauče kako da lakše prihvate različita ljudska ponašanja. Rođeni u znaku Škorpiona često su obdareni dubokim i profinjenim duhom, uvijek otvorenim za nove ideje, živom inteligencijom i vatrenom maštom koja ih čini neukrotivim borcima, hrabrim i na svakom polju. Svaka odrasla osoba nosi u sebi dete koje sniva.

Next

Škorpion (znak)

skorpija i rak

Tu je i poseban vodič kroz događaje u kojem su najsvežiji repertoari u pozorištima. Ljudi često kažu da su Škorpije žestoke, verovatno zato što dobro razumeju pravila univerzuma. Ovi znakovi i pored dobrog slaganja i međusobne predanosti mogu biti skloni sebičnim ciljevima i ostvarenju individualnih želja. Obavijena je velom neke tajne koja je čini zagonetnom i zanimljivom. U pojedinim slučajevima Škorpion pokazuje neku vrstu manije gonjenja. Škorpiji je teško da održava površne odnose.

Next

Astro

skorpija i rak

Rakova osećanja se simbolično mogu predstaviti kao nemirni talasi dok osećanja Škorpije metaforički predstavljaju okeanovo dno koje se ne može uočiti. Izuzetno su korisni u upravljanju poslovima I odlični advokati kada je potrebno. Nakon razočaranja, prava veza koja može biti ozbiljna, očekuje vas u avgustu. Kada škorpija postavi cilj, nema odustajanja. Oboje znaju često razmišljati o tome kako usmjeriti resurse koje posjeduju, uključujući dionice, obveznice i nasljedstva. Umerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da gubiš sebe, nije zdravo.

Next

Škorpija i Škorpija

skorpija i rak

Posesivni su, obazrivi, oprezni i pažljivi sa novcem. Oboje život vide kao strastvenu i duboko emocionalnu vežbu za ljudske konekcije. Rak - osobine Snaga Saosećajan, emotivan, žestoki zaštitnk voljenih, istrajan. Nakon što Škorpion i Rak nauče vjerovati u jedno drugog, oni mogu postići gotovo sve, ako su odlučni u svojim namjerama. Mane: Žena Škorpion je često rob svojih tjelesnih strasti.

Next

Škorpija

skorpija i rak

Često imaju problem same sa sobom i veoma dugo traže sebe. Deo tela koji je u vezi sa ovim znakom je reproduktivni sistem. Spreman je i na zločin ako ga svladaju strasti. Ali ne uvijek: ponekad zaboravljaju čak i na molbe najbližih, prijatelja. Muškarca u znaku Rak karakteriše velika osetljivost, sklonost ka promeni raspoloženja, usmerenost ka porodici i kreativnom stvaranju.

Next